با سلام خدمت دوستان
من اینترنت وایرلس دارم و کابل شبکه خروجی آنرا به Airport Express متصل کرده و اکانت PPPoE را در AirPort Utility تعریف کرده و براحتی به اینترنت متصل میشدم. کامپیوتر من مک بوک با سیستم عامل MAC OS X Tiger 10.4.11 میباشد. در ضمن کامیپوتر تحت ویندوز و گوشی موبایل نیز براحتی به اینترنت متصل میشدند.
اما هفته پیش مسول فنی ISP اومد و تنظیمات مربوط به رادیو خودشونو رو تغییر داد. و از آن موقع من وقتی میخوام به اینترنت کانکت بشم AirPort پیغام Looking For PPPoE Host میده و به اینترنت کانکت نمیشه و کامپیوتر تحت ویندوز و گوشی موبایل هم به AirPort Express متصل میشند اما به اینترنت کانکت نمی شن. البته در صورتی که کابل شبکه رو مستقیما به سوکت اترنت مک وصل میکنم براحتی به اینترنت کانکت میشه.
تنها کاری که تونستم بکنم اینه که تنظیمات رو در AirPort Utility از حالت PPPoE به Bridge Mode تغییر داده و در System Preferences در قسمت Network تنظیمات مربوط به PPPoE AirPot راتعریف کردم. که با این کار مک بوک از طریق AirPort Express به اینترنت متصل میشه ولی باز هم کامپیوتر ویندوز و گوشی به اینترنت متصل نمی شند.
در ضمن من AirPot رو از طریق سخت افزاری و نرم افزاری ریست کردم و تنظیمات رو دوباره انجام دادم. با همین تنظیمات قبلا متصل میشدم اما الان به اینترنت کانکت نمیشه.
Firmware و اپلیکشیشن AirPort Utility هم آخرین ورٍژن هستش .
این مشکلو تو اینترنت سرچ کردم گویا کسانی هم مثل من این مشکلو دارن اما متاسفانه نتونستم به راه حلی دست پیدا کنم.
با قسمت فنی ISP هم تماس گرفتم که میگن باید مشکل از شما باشه یعنی از AirPort Express نه از ما که بنظر میاد حرفشون درسته اما همانطور گفتم قبلا از طریق Airport Express با همین تنظیمات به اینترنت متصل میشدم.
لطفا دوستان عزیز منو راهنمایی کنند تا این مشکل رفع کنم.
پیشاپیش از دوستان گرامی بینهایت ممنون و سپاسگزارم.